17
abr.

Gran paper dels jugadors de l’Iluro al Campionat de Catalunya 2023

Aquest diumenge 16 es va disputar el Campionat de Catalunya 2023 a Montornès del Vallès, puntuable pel rànquing Català i de l’AEFM.

La competició comptava amb 24 participants, 13 dels quals del club Iluro. Aquesta xifra récord d’Ilurencs mostra el treball que porta fent el club en la seva aposta per promocionar i assentar la pràctica del futbol de taula.

Resultats Open

Esportivament cal destacar els resultats de l’Alex Araujo sots-campió i Oriol Quer semifinalista. Malgrat la victòria del torneig va anar a parar a les mans del potentíssim jugador del Tiburones FM Vicenç Prats, l’Alex va demostrar un bon moment de forma havent deixat en el camí victòries contra jugadors d’altíssim nivell com són Ferran Coll, Ricard Carles i Arturo Martínez.

Els quatre jugadors de l’Iluro van poder superar la fase de grups però no van superar els 8ens de final van ser: Marc Ligos, Martí Rosa, Carles Puertas i Toni Rosa.

Dels jugadors que no van superar la fase de grups cal destacar el bon campionat d’en Xavi Masó, segon classificat a la Silver Cup i Carlos Pérez que debutava amb l’Iluro.

Resultats Sub16

En categoria Sub-16, competició disputada a mode lligueta, Martí Rosa es proclamava campió, mentre que la resta de la cantera de l’Iluro quedava en el següent ordre: Julià Rosa 2n, Owen Marquez 3r i Arç Barnola 4t