Els valors del Futbol de Taula

A l’Associació de Subbuteo Iluro Futbol Taula comptem amb un equip federat a la Federació Internacional d’Esports de Futbol de Taula (FISTF) que regula l’activitat d’aquest esport. Alhora, la FISTF acredita els centres d’entrenament d’arreu del món en diferents nivells en funció de la seva feina de formació.

A l’As. Iluro Futbol Taula hem obtingut el màxim nivell (Nivell 4) com a Training Center.

Una activitat per compartir

El Futbol de Taula és una activitat per compartir, per relacionar-se i per jugar amb altre gent. Tot i que és recomanable practicar-la en espais tancats, també es pot dur a terme a l’exterior sempre que les condicions ho permetin.

subbuteo escola
Imatge d'una escola a Estepa (Màlaga)

Per totes les edats

A partir dels 10 anys i fins que el cos aguanti. La pràctica del Futbol de Taula és una activitat per a totes les edats i per qualsevol moment: a l’escola, a casa, amb els amics… 

subbuteo a australia
Imatge d'una activitat oberta a Melbourne (Australia)

Precisió i motricitat fina

La dinàmica general del joc es basa en un partit de futbol, però la manera en la que els jugadors interaccionen amb la pilota s’assembla més al billar. Alhora, requereix concentració,  precisió i motricitat fina

Marti Rosa - U12
Imatge d'una competició de Futbol de Taula

Equips mixtes

A nivell individual existeixen múltiples categories: menors de 12, 15 o 19 anys, veterans y femení. Alhora existeix una categoria OPEN en la que tothom s’hi pot inscriure.

Pel que fa a la competició per equips, aquests també poden ser femenins, masculins o mixtes.

subbuteo fistf wc
Imatge d'una competició de Futbol de Taula

Competició i esportivitat

Més enllà de l’entorn proper, s’obre la possibilitat de competir a nivell nacional i internacional;  de manera individual o per equips. Una experiencia per créixer com a persona i per conèixer gent d’arreu del món.

competicio subbuteo
Imatges de diverses competicions del cirqüit internacional