19
gen.

Primer torneig del 2023, l’Iluro a Montornès del Vallès

Primer torneig oficial del l’AEFM d’aquest 2023 a Montornès del Vallès amb participació del Club l’Iluro tant en la categoria individual com a la d’equips.

Competició Individual

Durant el dissabte 14 es va disputar la competició individual: Julià Rosa, Martí Rosa, Marc Ligos, Toni Rosa, Alex Araujo, Paco Ucha i Carles Puertas van prendre part de la competició en la categoria OPEN que comptava amb un total de 27 inscrits. Els 4 membres juniors de l’Iluro (Julià Rosa, Arç Barnola, Owen Màrquez i Martí Rosa)van jugar a la categoria SUB16.

La primera posició de la categoria SUB16 va ser per en Martí Rosa després d’una final disputada amb el jugador valencià Alex Iliev, i on en Martí es va imposar amb un 4-0.

En la categoria OPEN tres jugadors de l’Iluro (Martí Rosa, Alex Araujo i Paco Ucha) van aconseguir superar la fase de grups per disputar Barrages (16ens de final parcials) i 8ens de Final.

Cal destacar que l’Alex Araujo va arribar a 4arts de final, on finalment va ser eliminat 2-3 contra David González, jugador que acabaria aconseguint la primera posició.

La categoria de Veterans, que no comptava amb cap jugador de l’Iluro, va anar a parar a les mans del jugador Català del Tiburones FM Vicenç Prats.

Competició per Equips

Aquesta és la quarta vegada que l’Iluro participa en un torneig per equips des de la seva refundació el 2019. L’últim, va ser l’Europa CUP del 2022 celebrada a Palma de Mallorca.

No obstant, en aquesta ocasió és el primer cop que se supera la fase de grups i es competeix a la semifinal.

De fet, l’Iluro va competir amb dos equips, els quals van aconseguir quedar en 4a i 6a posició respectivament d’un total de 8 equips.

  • Membres de l’equip A: Martí Rosa, Marc Ligos, Àlex Araujo i Paco Ucha
  • Membres de l’equip B: Julià Rosa, Arç Barnola, Owen Màrquez , Oriol Quer, Toni Rosa i Carles Puertas

El guanyador de la competició va ser un dels favorits, el Mallorca Águilas FM que va jugar la final contra el Tiburones FM.

  • Emparellats amb l’Equip A hi havia: Mallorca Aguilas FM, Barcelona FT i l’ S. Dragons Azuqueca.
  • Emparellats amb l’Equip B hi havia: Tiburones FM, AFT Túria FT 1981 i el Barcelona FT B