Patrocinis

Som una associació, sense ànim de lucre, que tenim com a objectiu promoure el Futbol de Taula arreu del territori. Aquesta activitat, reconeguda en alguns paisos com a esport, incorpora valors com l’esportivitat, la constància, la igualtat, el treball en equip o la superació entre molts d’altres.

Des de l’associació, organitzem activitats obertes, tallers o demostracions per acostar el futbol de taula a tothom. Alhora organitzem activitats de competició del circuit nacional i internacional.

Ens ajudes a créixer?

Si vols ajudar-nos a créixer, tenim múltiples opcions per fer que la teva marca sigui visible a les activitats presencials i a la xarxa.

Imatge a les taules de joc: Els laterals de les taules són les parts més visuals en una competició, alhora que són dels elements més visibles en qualsevol retransmissió o fotografia de l’esdeveniment.

taula de joc
Imatge d’una taula de joc

Imatge a les retransmissions en directe i als vídeos a la carta: Algunes de les competicions són emeses en directe a través d’internet, tant a Youtube com a Facebook. A més, aquests vídeos queden disponibles a la xarxa per ser consultats en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

streaming subbuteo
Imatge de la retransmissió del Mundial 2018